Beachflagga Standard

Den populäraste beachflaggan

Priser Personlig service

Beachflagga standard

Beachflagga Standard är våra populäraste beachflaggor och marknadens mest prisvärda! Ett välbeprövat system med glasfibermaster, fötter med kullager och flaggtyg med tryck som verkligen håller! Denna flagga har vi sålt i många år och passar de allra flestas behov och plånböcker.

  • Sublimeringstrycks med 95% genomtryck, spegelvänd baksida.
  • Fem olika storlekar XS, S, M, L & XL
  • Totalt 16 olika modeller
  • Master gjorda i glasfiber och fötter med kullager

Eftersom beachflaggorna sublimeringstrycks så finns det inga begränsningar med färger eller motiv, vilket ger dig oändliga möjligheter vad gäller design av beachflaggan. Beachflaggornas höjd sträcker sig från 2.20 m till 5.60 m vilket gör att ni säkerligen kommer att hitta en beachflagga som passar just er.

Priser Tillbehör

Hållbarhet

Precis som vanliga flaggor så slits även beachflaggor. Tyget är en förbrukningsvara och behöver bytas ut med jämna mellanrum. Används beachflaggan varje dag så brukar de hålla ca 6 månader men det kan variera beroende på hur utsatt beachflaggan står. Själva systemet är dock mycket mer hållbarhet och det går alldeles utmärkt att bara köpa till flaggtyget när det är utslitet eller ni vill byta budskap.

Beachflagga_standard_modeller

Våra standard beachflaggor finns i fyra olika modeller: Hajfena, Block, Droppen och Fyrkant. Dock finns endast Rak och Fyrkant i S, L & XL.

Behöver ni hjälp med original och vill se hur Era beachflaggor kommer se ut? Inga problem, vid beställning skissar vi på hur era beachflaggor kan se ut – Helt kostnadsfritt!

Ni kan även designa beachflaggorna själva med hjälp av våra mallar.

Mallar

Priser

Välj vilken storlek på beachflaggan ni önskar och sedan vilken modell. Det är ingen skillnad på pris mellan de olika modellerna i samma storlek. Glöm inte bort att välja en fot till flaggan som du finner längre ner.

Normal leveranstid är 8 arbetsdagar. Är det extra bråttom? Kontakta oss så löser vi det.

Pris/st1st2st3st5st10st11+
XS (2,2m)990 kr950 kr890 kr840 kr810 krOffert
S (2,9m)880 kr850 kr810 kr720 kr590 krOffert
M (3,6m)1090 kr990 kr920 kr790 kr650 krOffert
L (4,2m)1240 kr1090 kr960 kr890 kr790 krOffert
XL (5,6m)1450 kr1360 kr1180 kr1090 kr990 krOffert

Till varje beachflagga ingår mast, flagga och en smidig transportväska. Frakt och moms tillkommer

*Till XS-flaggan ingår en markplatta utan rotor (inomhusbruk).

Tillbehör beachflaggor

Till beachflaggorna behöver du ha en fot att fästa masten i. Alla våra fötter för utomhusbruk har en rotor med kullager i som gör att flaggan snurrar med vinden. Det gör att flaggan inte slits lika snabbt och står stabilare.

TillbehörPris/st
Markspik280 kr
Kryssfot390 kr
Markskruv390 kr
Markplatta 5kg490 kr
Trebensfot (inomhus)290 kr
Vägg/Markfäste350 kr
Vattenbag 290 kr
Vattentank 340 kr

Beachflaggfötter för hårt underlag

Vid hårt underlag passar en kryssfot alternativt en markplatta. Vår rekommendation är kryssfot då den är smidigare att ta med sig och förvara. För att flaggan ska stå stabilt behövs en extra tyngd, gäller speciellt de större modellerna och om flaggorna står där det blåser mycket. Du kan välja på en vattenbag, vattentank eller om du har en egen vikt.

Beachflaggfötter för mjukt underlag

Vid mjukt underlag såsom gräs rekommenderas en markspik, om det är mer poröst som snö rekommenderar vi markskruv istället. Vill ni att beachflaggan ska stå stadigt så möjligt rekommenderar vi att ha beachflaggorna på mjukt underlag så ni kan använda en markspik.

Övrigt

Inomhus kan du antingen använda samma som för hårt underlag eller så kan du välja trebensfoten. Ska du fästa beachflaggorna på väggen eller på en brygga så passar våra vägg/markfästen som du skruvar fast.