Att tänka på

Här hittar du det mesta du behöver veta om att beställa beachflaggor.

Om systemet

Samtliga beachflaggor som vi säljer är kompletta med mast och transportväska i tyg.

Masterna på standard och premium är gjorda i glasfiber och har en inre diameter på 15 mm, masten är uppdelad i sektioner på 1,45 meter, vilket gör den väldigt smidig att transportera. På specialflaggorna är masterna gjorda i aluminium och glasfiber.

Våra Standardflaggor trycks på 115g flaggpolyester med Digitalt sublimeringstryck. Det innebär att ni får fyrfärgstryck med fotokvalitet över hela flaggan om ni önskar. Flaggan har ett genomtryck på 95%, så på baksidan blir motivet spegelvänt.

Premium flaggan trycks på liknande sätt som standard men har en bättre färgåtergivning och starkare sömnad.

Samtliga fötter har en kullagerledad rotor på sig, detta innebär att flaggorna vänder sig efter vinden och på så sätt klarar de betydligt mer blåst än flaggor utan rotor. Vi rekommenderar inte heller extra vikter till alla våra flaggor, enbart de största modellerna behöver vattenbag.

Leveranstider och frakt

Normal leveranstid är 8-10 arbetsdagar, det går i princip alltid att leverera snabbare än 10 arbetsdagar vid behov, kontakta oss så berättar vi hur produktionskapaciteten ser ut just nu.

Vid produktioner med färre än 5 arbetsdagar för produktionen (frakten ej inräknad) tillkommer expressavgift.

Vi levererar våra paket med TNT (klimatkompenserad) eller UPS, generellt gäller att alla leveranser söder om Dalälven sker på en dag, undantaget är öar och på landsbygden där fraktbolagen inte har körningar varje dag. Är ni osäkra så fråga!